Welkom bij de Notice me Senpai~ Dungeon guide voor The Motherlode!!!. In deze guide zullen we dieper in gaan op de dungeon instance in the isle of Kezan. Wat betreft Mythic+ verwachten wij dat men op de hoogte is van de terminologie. Indien dit niet het geval is verwijzen wij graag door naar de Algemene Mythic+ guide op dit blog.

Inhoud:

 

Lore

De Venture CO. hebben de Bilgewater goblins misleid in een deal voor Azerite raffinaderij technieken. Als wraak actie zend Trade prince Gallywix een groep avonturiers naar het eiland van Kezan om Mogul Razdunk te vermoorden. We keren terug naar Kezan om te zien wat er is gebeurt na al die jaren afwezigheid na de eruptie van Mount Kajaro. Kezan is nu het gebied om Azerite te farmen en daar maakt Mogul Razdunk gebruik van. Zijn doel is om de troon als Trade prince op te eisen.

Bosses

Coin – Operated Crowd pummeler

World of Warcraft Battle for Azeroth Notice me Senpai dungeon guide The Motherlode coin operated pummeler

Wist je dat als Goblins een gevecht aangaan, om een argument te winnen, degene met het meeste geld wint? De reden hiervoor is omdat deze Goblin de Pummeler kan betalen!

 • Zorg dat de bommen die spawnen door Footbomb Launcher op tijd terug gegooid worden naar de boss. Dit zorgt ervoor dat de boss 50% extra damage krijgt voor 15 seconden lang. Daarnaast voorkomt het groepsschade door Timed Detonation als de bommen afgaan.
 • Om te zorgen dat de Footbomb Launchers makkelijk terug op de boss gegooid kunnen worden dienen tanks de boss zo min mogelijk te bewegen.
 • De Static Pulse ability zorgt voor een knockback en een lichte DoT op alle spelers. Deze ability kan men niet ontwijken.
 • Met Shocking Claw zal de boss een trechtervormige elektriciteitsveld generen op een speler. Dit is doorgaans de Tank. Deze ability kan en dient ontweken te worden zodra de cast begint. Spelers die geraakt worden door deze ability worden 3 seconden lang gestunned.
 •  HEROIC/ MYTHIC: De menigte zal geld naar de pummeler gooien met Throw Coins. Na enige tijd zal de boss deze coins opzuigen en een stackende buff krijgen waarmee deze meer 10% extra damage doet per stack. 1 stack is 10% extra damage, 4 stacks betekent 40% extra damage.

Azerokk

World of Warcraft Battle for Azeroth Notice me Senpai dungeon guide The Motherlode azerokk

Dat de Goblins gretig zijn met het graven naar Azerite is een feit. Echter hebben ze iets wakker gemaakt tijdens het graven. Azerokk is een krachtige earth spirit die een fysieke vorm heeft aangenomen om iedereen die hem stoort te vernietigen!

 • Tijdens de fight zal de boss met Call Earthrager adds summonen. Deze add zal na enkele seconden empowered worden door middel van Azerite Infusion. Deze infusion zorgt ervoor dat de add immuun wordt voor crowd control abilities en zal 150% meer damage doen. De add zal ook 150% extra damage ontvangen.
 • De Earthragers zullen een random speler targeten en door middel van Raging Gaze blijven achtervolgen tot ze verslagen zijn. Tanks kunnen geen aggro krijgen op deze adds. Wij raden aan op elke moeilijkheidsgraad deze adds te kiten en de hoogste prioriteit te geven om te verslaan.
 • Alle overgebleven Earthragers die tijdens de Resonant Pulse nog leven zullen de ability Resonant Quake gebruiken. Hierbij zullen ze een AoE generen rondom zichzelf die gemiddelde damage doet aan alle spelers die geraakt worden. Deze Resonant Pulse lijkt qua mechanic op de eerste boss in Neltharions Lair: Rokmora. Hoe minder adds hoe minder damage op de groep.
 • HEROIC/ MYTHIC: Tectonic Smash is een aanval recht voor de boss in een trechtervorm. Deze aanval doet een knockback en hoge damage aan spelers die geraakt worden. Daarnaast levert de ability ook een stun op. LET OP: deze aanval is doorgaans op de tank en kan ontweken worden.

In alle opzichten lijkt deze fight op Rokmora uit Neltharions lair. Deze fight is add heavy en focus ligt dan ook op het verslaan van deze adds. Hoe meer adds er actief zijn hoe zwaarder het voor de healer uiteindelijk wordt.

Rixxa Fluxflame

World of Warcraft Battle for Azeroth Notice me Senpai dungeon guide The Motherlode rixxa fluxflame

Ze overziet de Venture Co’s productie van Azerite Cataclysts en staat bekend als beroemde scheikundige. Echter is ze ook een pyromaan die geniet van leedvermaak.

 • Door middel van Searing reagent zal de boss op spelers, doorgaans de tank, gemiddelde fire damage doen.
 • Met Azerite Cataclyst vuurt ze een stroom van Azerite Cataclyst op een random speler. Deze stroom doet gemiddelde damage elke 2 seconden. De grond zal in brand blijven staan gedurende de fight! Let dus goed op de positionering en zorg dat deze plekken zoveel mogelijk aan de buitenkant blijven. Wij raden aan om achter de tank plaats te nemen en de boss aan de rand van het gebied te tanken. Zodra deze ability komt zal de speler die getarget worden langs de rand moeten weglopen.
 • Chemical Burn is een DoT doe op 2 spelers tegelijk zal komen en gedurende 10 seconden zal tikken. Dit is een dispellable DoT
 • Spelers die getarget worden door Propellant Blast worden weggeduwd van de boss en zullen gemiddelde damage krijgen. LET OP: met deze ability kan men ook de gebieden van de Azerite Cataclyst wegblazen!. Wij raden daarom aan verstandig te positioneren zodat deze Azerite Cataclyst gebieden opgeruimd worden.
 • HEROIC/ MYTHIC: Gushing Cataclyst lijkt op Azerite Cataclyst echter zal nu niet een speler target zijn maar wordt een random lijn over het gebied getrokken. Na enkele seconden zal het gemarkeerde gebied vol gegooid worden met Azerite Cataclyst

De mechanics van deze fight zijn vrij eenvoudig, echter kunnen ze door slechte positionering het vrij lastig maken op hogere m+ keystones. Spreek goede posities af en let goed op de omgeving.

Mogul Razdunk

World of Warcraft Battle for Azeroth Notice me Senpai dungeon guide The Motherlode mogul razdunk

Hij is er nooit in geslaagd om de titel Trade Prince te verwerven. Echter Mogul Razdunk is er zeker van dat als hij werelds voornaamste Azerite Baron wordt hij de faam en rijkdommen kan verwerven om dit mogelijk te maken. Deze encounter vindt plaats in 2 fases

STAGE 1:

 • Met zijn Alpha Cannon zal de boss gemiddelde fire damage doen aan random spelers. Deze ability kan en dient ontweken te worden
 • Met zijn Gatling Gun zal de boss een rondje draaien en alle spelers voor hem met lichte damage raken. Deze ability kan ontweken worden wat wij ook aanraden op hogere m+ keystones.
 • De Homing Missile is een langzaam bewegende pijl die op een speler af gaat. na 10 seconden of op impact zal deze ontploffen. Het zal hoge fire damage doen en een DoT op de spelers die 20 yards van de pijl staan. Dit gebied dient ten alle tijden ontweken te worden om de healer zo minder mogelijk te belasten. Op hogere m+ keystones is het ontwijken van deze pijl van groot belang.
 • B.O.O.M.B.A drones zullen om de zoveel tijd een rocket barrage uitvoeren met Micro Missiles. Ondanks de naam zullen deze rockets gemiddeld tot hoge fire damage geven aan spelers die geraakt worden. Wij raden dan ook aan op hogere m+ keystones deze ability ten alle tijden te ontwijken. De barrage is altijd in een rechte lijn voor de B.O.O.M.B.A drones.

STAGE 2:

 • De boss zal in deze fase immuun zijn. Om hem weer in Stage 1 te krijgen dient men de Drill Smash ability op de Big Red Rockets te krijgen.
 • Met Drill Smash zal de boss een random speler targeten en hierop naar beneden schieten met een drillboor. Deze aanval doet zeer hoge damage en zal op hogere m+ keystones dodelijk zijn. Zorg dat als je target bent van deze ability de boss een Big Red Rocket raakt
 • Big Red Rockets zullen zich in de grond boren en zullen hoge groeps damage geven op impact. Daarnaast zullen ze gedurende 6 seconden ligte groeps damage geven.
 • Zodra de Big Red Rockets in de grond zitten raden wij aan om naast deze 2 rockets te gaan staan. Zo zorgt men ervoor dat de Drill Smash altijd op de Big Red Rockets komt.
 • Tijdens deze fase zal er een add gespawned worden. De Venture Co. Skyscorcher stelt vrij weinig voor echter dient deze wel zo snel mogelijk verslagen te worden. Hoe lang deze blijft leven op hogere m+ keystones, hoe lasteriger deze add kan zijn. Met Azerite Heartseeker doet deze namelijk hoge fysieke damage en zal hij healing met 33% verminderen gedurende 8 seconden. Daarnaast zal hij random spelers targeten met zijn Cuncussion Charge. Deze ability levert een knockback aan alle spelers in 4 yards op van het target.

Deze fight is een omgevings gevecht. Er zal veel gebeuren rondom de boss met abilities die niet per se direct van de boss komen. Veel van de damage kan voorkomen worden door gewoon even te bewegen. Wees hier op hogere m+ keystones erg alert om want anders verandert deze fight onnodig in een gigantische healing challenge.

Mythic+ keystone

 

Affixes

Trash