De kern van onze guild bestaat uit het progressie raid team Notice me Senpai~. Momenteel wordt er op de huidige tier content geraid.

Inhoud:

Wie zijn Wij?

Notice me Senpai~ is met de komst van Legion ontstaan en is gesitueerd op Argent Dawn.  Aangezien met de oprichting een groot deel van de leden nieuw waren met raiding hebben wij gekozen voor de naam Notice me Senpai~.
De raid leaders en oprichters zijn Mafbeertje  en Bloodian

Wat doen Wij?

Notice me Senpai~ is een Heroic progression raiding team. Dit houdt in dat wij op Normal en Heroic mode zover mogelijk proberen te komen. Doel is om op elke raid “Ahead of the Curve” te halen. Dit is de achievement die men krijgt als de raid op Heroic mode afgerond wordt voor de volgende Tier content geopend is. Naast het progressie team bieden wij op de vrijdag ook de alt/social raid aan. Hier kan men als non progressie raider op mee mits gegeared, voorbereid, volledige LFR (indien beschikbaar) of normal clear op het desbetreffende character en er plek is.

Wat bieden Wij?

Wij bieden een gezellig en gepassioneerd team, goede begeleiding tijdens het raiden en mogelijkheden tot het ontwikkelen van andere classes en specs. Ook kunnen wij meehelpen in gearen van characters door middel van bijvoorbeeld Mythic+ dungeons, hier verwachten wij wel inzet voor. Op de beide realms hebben we alchemists, jewelcrafters en enchanters om de raid members van alle gemakken te voorzien. Elke bijdrage is hierbij welkom. LET OP: communicatie tijdens de progressie/alt raid zal in het Engels zijn. Nederlandse ondersteuning vindt plaats via dit blog en er kan om gevraagd worden tijdens de raid.

Wanneer raiden Wij?

Het progressie team van Notice me Senpai~ raid op woensdag- en zondagavond van 19.30-22.00 met een eventuele uitloop mogelijkheid naar 22.30. Aangezien we korter raiden dan reguliere raiding teams hanteren we geen pauzes. Tijdens trash fights en dergelijk is er altijd een mogelijkheid om even een persoonlijke pauze in te lassen, echter zodra we bij een boss encounter zijn zal iedereen paraat moeten zijn.
Het alt team van Notice me Senpai~ zal op de vrijdagavond raiden om dezelfde tijd. Het alt/social team zal op vrijdag 19.30-22.00 de current tier raiden op normal of heroic mode.

Voicecom

Momenteel maken wij gebruik van de voicecom Discord.
De gegevens voor de discord server zijn te vinden in de guild informatie van de desbetreffende realm. Hier zullen spelers van alle realms/factions aanwezig zijn en kan men makkelijk cross realm communiceren. Ook zullen hier diverse voice kanalen ter beschikkingstaan voor raiding, pvp. roleplay etc.

Wat verwachten Wij?

Wij verwachten van onze leden dat de raids voorbereid zijn. Bestudeer de Notice me Senpai~ tactics van de bosses en installeer nuttige addons zoals Deadly boss Mods. Tijdens het raiden zullen wij ook tips en aandachtspunten meegeven aan onze leden. Wij verwachten dat hier serieus iets mee gedaan wordt. Ook verwachten wij zelfreflectie van de leden en dat er meegedacht wordt op wat beter kan in de raid in het algemeen. Indien men hier niet aan voldoet kunnen spelers tijdelijk op non-actief gezet worden tot ze de zaken op orde hebben.

Vereisten per Raid:

Uldir Halls of control (Normal):

 • 340+ itemlevel
 • Heart of Azeroth 2x geupgrade (honored met Champions of Azeroth)
 • Heart of Azeroth 16+ ranks bij voorkeur 19+
 • Flasks, pre-pots, enchants, augment runes en eten optioneel

Uldir Halls of Control (Heroic):

 • TBA

Wat zoeken wij?

Met de release van Battle for Azeroth zijn wij op zoek naar alle classes en alle rollen. Het rooster is daarom nog niet rond. Tevens zoeken wij naar mensen met alts die op hetzelfde niveau kunnen spelen als hun main zodat we raid diversiteit kunnen creëren.

Notice me Senpai~ Progressie Raid Team Rooster:

Tanks:

 1. Maffedk
 2. Youka

Healers:

 1. Sabriel
 2. Shadowgrove
 3. Meiyuu
 4. Wiskewiske

Melee DPS:

 1. Mikrehille
 2. Jarlim
 3. Claxxess

Ranged DPS:

 1. Shadowfaith
 2. Janyne
 3. Hankdamage
 4. Zot
 5. Aizou
 6. Proudmoore

PROGRESSIE:

Uldir: Halls of Containment:

Taloc

MOTHER

Fetid Devourer

Zek’voz

 

Vectis

 

Zul

 

Mythrax

 

G’huun